Thermobaby 2221 Incalzitor biberon

Thermobaby 2221

Thermobaby 2221 Incalzitor biberon

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Incalzitor pentru biberon si borcanel care poate fi utilizat atat acasa , cat si la priza pentru bricheta din masina; este foarte practic si pentru calatorii. Produs fabricat in Franta.

  • Incalzitor pentru biberon si borcanel bi-voltaj, pentru utilizare atat acasa, cat si la priza speciala (pentru bricheta) din masina. Este ideal pentru bebelusii plimbareti carora le place sa manance lapte sau mancare calde :)

  • Datorita volumului interior mare, se poate utiliza cu orice model de biberon, inclusiv cele cu gat larg.

  • Dotat cu intrerupator, pentru a nu fi nevoie sa scoateti aparatul din prza dupa fiecare utilizare.

  • Butonul de reglaj permite obtinerea temperaturii ideale a laptelui sau mancarii pentru bebe.

  • Atunci cand este utilizat in modul 'acasa' , se aude un semnal sonor la terminarea ciclului de incalzire. Aparatul Incalzitor biberoane si borcanele "2000" Casa / masina de la Thermobaby este un produs fabricat in Franta.

  • Voltaj: 230 - 240 V - 240 W

  • 12 V / 100 W


Biberonul din fotografie nu este inclus, se furnizeaza separat.
 

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.