Chicco 60081 Incalzitor biberon

Chicco 60081 Incalzitor biberon

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Producator: Chicco
Model: 60081


Caracteristici

Incalzitorul pentru biberon adaptabil auto Chicco va ajuta sa incalziti biberoanele cu lapte si borcanelele cu mancarea bebelusilor la o temperatura ideala (temperatura recomandata pentru incalzirea alimentelor copiilor este in jur de 37 grade Celsius) atat acasa cat si in calatorii.

Incalzitorul pentru biberon adaptabil auto Chicco are o priza adaptabila prizei pentru bricheta din masina care va permite sa incalziti biberoanele usor si rapid atunci cand calatoriti sau cand puteti conecta echipamentul la o tensiune de 12 Volti.

Incalzitorul Chicco include: suport pentru biberon / borcanele cu mancare si adaptor pentru priza brichetei din masina.

Timpul de incalzire poate varia foarte in functie de tipul/dimensiunea biberonului, tipul, cantitatea si temperatura initiala a mancarii aflate in biberon, si de conectarea la sursa electrica (priza normala sau priza pentru bricheta din masina).



Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.